Beeldende intervisie

De Ziejemmethode is zeer geschikt voor oplossingsgerichte gesprekken met zowel jong als oud, met mensen die taalvaardig zijn en anderen die minder talig zijn, met denkers en beelddenkers. Bij deze methode wordt weinig gesproken en wordt er gebruik gemaakt van beeldtaal. Het versterkt de ‘eigen-wijsheid’ van elke deelnemer en het werkt zonder te (kunnen) oordelen.

Kosten: €75,-
Bij deze workshop krijg je de Ziejem-waaier cadeau!

Inschrijven:
Wormer
Klik hier voor de agenda

Aantal deelnemers:
4 tot 8 deelnemers

Enthousiast over de methode? In deze waaier vind je nog drie intervisiemethoden waarbij weinig wordt gesproken!
UIT_DE_BOX waaier

Wat zeggen anderen over de Ziejemmethode?

Op de website van Coachy.nl
Deze non-verbale intervisiemethode hoort zeker in dit rijtje van intervisiemethodieken thuis. Met weinig woorden en veel aandacht voor intuïtie, gevoel en beeld, is er alle ruimte voor eigen interpretatie. Dat is de kracht van dit instrument. Het is geschikt voor jong en oud, voor denkers en beelddenkers. De werkwijze van de Ziejem methode is opgenomen in een praktische waaier.” 
Marrie Rietveld

Op de website van het Intervisiehuis.nl
Met weinig woorden en veel aandacht voor intuïtie, gevoel en beeld, is er alle veel ruimte voor interpretatie, de kracht van dit instrument. Het is geschikt voor jong en oud, voor denkers en beelddenkers. De methode ‘Ziejem’ is uitgegeven in een fraaie en praktische waaier. Werkwijze en voorbereiding staan zo beschreven dat het direct toepasbaar is.”

Na een teamsessie:
Ik gebruik de verkorte vorm van de methode nog steeds met een collega. Dan teken ik iets op een post-it en aan het eind van de dag krijg ik een getekend advies terug. Nog steeds enthousiast!
Alexander van der Cruijs

Na een training in België:
Wat een ervaring om te merken dat de probleemeigenaar zelf de oplossingen ziet die er op dat moment toe doen.
Saskia Smet

Na een intervisie sessie:
Het mooie is dat in een enkele sessie iedereen aan bod komt én dicht bij zichzelf blijft. Doet zoveel recht aan zelfsturing, innerlijke wijsheid en empowerment.”
Astrid

UIT-de-box, IN-ter-visie

Bestel hier de waaier

Op de website van Expand.nl
“Ik ben onder de indruk van de positiviteit die Ziejem uitstraalt. Ik ben verrast door de kracht van het beeld en vind het heerlijk dat er weinig gesproken wordt. Wat een verademing! Deze methode van intervisie kan in veel verschillende groepen ingezet worden, zowel bij ervaren als minder ervaren groepen. Jong, oud, talig, anderstalig, denker of beelddenker, als er maar vertrouwen aanwezig is.
Marieke Noordam

Na een workshop:
“Communicatie van ziel tot ziel! Mooie ontdekking dat het advies dat we graag aan anderen geven, feitelijk meer over ons zelf gaat.
Leonieke P.

Na een workshop:
Binnen een groot bouwbedrijf had de methode bij een groep praktisch ingestelde mannen een ontwapenend effect“
Ton Leeuwrik

Na een inspiratie sessie:
“Ziejem en Mapjem bieden mogelijkheden om met mensen met een beperking in gesprek te komen. Ook de werkvormen met Legjem en Vraagjem vond ik fijn. Door de visualisatie van dillema’s kom je snel tot nieuwe inzichten. ”
Laura Dumas

Na een intervisie training:
“Ik heb de methode direct ingezet bij een training timemanagement aan leidinggevenden!”
Ester Braat

Na een inspiratie sessie:
“Zowel Ziejem als Mapjem zijn mooie werkvormen waarmee je diepere thema’s tot expressie brengt en in een breder kader plaatst. Er valt een kwartje van een paar kilo!
Lex Hupe