UIT-de-box > IN-ter-visie


UIT-de-box > IN-ter-visie
Waaier bestellen
In deze waaier vind je vier out of the box intervisiemethoden van het Pauwerhuis waarbij weinig wordt gesproken. Er wordt gebruik gemaakt van ieders vermogen om zelf tot oplossingen te komen. Alle vier de methoden zijn geschikt voor homogene en heterogene groepen, taligen, anderstaligen, denkers en beelddenkers.

Deze 4 methoden zijn ontwikkeld door Inge Verloop en Alexandra Broussard.

Klik hier om deze UIT-de-box waaier te bestellen (webshop)

ZIEJEM – Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van beeld. De getekende adviezen zorgen voor een zelf-gevonden oplossing die echt bij jou past. Deze methode is snel en efficiënt. Bovendien is deze methode erg geschikt voor (hele) grote groepen en is hij erg leuk om met kinderen te doen.

LEGJEM – Legjem is een intervisiemethode die werkt met LEGO©. Het is een intuïtieve methode die systemisch en zelf-reflecterend kan werken. Speels en toch serieus.

MAPJEM – Bij Mapjem worden kernwoorden in een woordweb geplaatst. Deze methode is krachtig, kernachtig en eindigt met een helder stappenplan.

VRAAGJEM – Vraagjem is een rustige en stille methode. Door innerlijke focus en visualisatie van dillema’s kom je snel tot nieuwe inzichten.


Ziejem
Workshop beeldende intervisie
Wil je Ziejem methode ervaren en leren oplossingsgerichte gesprekken te voeren zonder al te veel te praten? Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van beeld. De getekende adviezen zorgen voor een zelf-gevonden oplossing die echt bij jou past. Deze methode is snel en efficiënt. Bovendien is deze methode ook geschikt voor grotere groepen en is hij erg leuk om met kinderen te doen.

Klik hier voor meer informatie over de workshop
Bij deze workshop krijg je deze mooie waaier cadeau:


Maar ik kan helemaal niet tekenen!
Dat is ook niet nodig voor deze workshop, wanneer het jou lukt om een rondje, een vierkantje en een driehoekje te tekenen, beschik jij over voldoende skills om aan deze workshop deel te nemen.