Coaching

Loopbaan coaching
Coaching biedt de nodige ondersteuning wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in je huidige werk. Het helpt je om inzicht te krijgen in jezelf en je doelen, en om te ontdekken waar jouw blokkades zitten en welke stappen je kunt nemen om vooruit te komen. Een holistische aanpak, waarbij zowel mentale, emotionele als fysieke aspecten worden aangepakt, is cruciaal voor succes. Of het nu gaat om doorgroeien in je huidige baan of een carrièreswitch overwegen, loopbaan coaching kan je helpen om helderheid te krijgen en actie te ondernemen.

Stappen zetten
Met loopbaan coaching zet je concrete stappen richting een betekenisvolle en bevredigende loopbaan. Samen verkennen we door middel van verschillende oefeningen jouw mogelijkheden en werken we aan praktische oplossingen om jouw professionele doelen te bereiken.

Coaching aan de Zaan
Het logo van Coaching aan de Zaan is een eeuwenoud symbool voor creatiekracht en symboliseert het ontstaan van het universum.

Wat zeggen anderen over Coaching aan de Zaan?

De mat met alle antwoorden
Tijdens de coaching kwamen de antwoorden die ik eigenlijk diep van binnen al wist. Door ze uit te spreken en te visualiseren hoe ik mijn doel zou kunnen bereiken gaf het richting en vertrouwen. Erg ondersteunend in mijn zoektocht naar waar ik wil zijn. Inge kan goed inschatten wat nodig is en welke oefeningen aansluiten. Ik ga altijd met een berg kennis en stof om over na te denken naar huis. ~ Marjolein

Helderheid
Het werd tijdens de eerste sessie al heel snel helder welke stappen ik nog te nemen had. Bijzonder wat er gebeurt en wat je allemaal voelt wanneer je op die mat staat. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen. Fijne coaching. Dank!
~ Sofie