Binnenkort ook:

Visionboard – Workshop of onderdeel van een individueel traject
Deze workshop biedt jou de mogelijkheid om je creativiteit en doelen in beeld te brengen én kennis te maken met de werkwijze van Coaching aan de Zaan. Het is een krachtige tool die je helpt je focus te richten op wat echt belangrijk voor je is en je aanspoort om daadwerkelijk actie te ondernemen.

(G)AAN! – Individueel traject
Je bent beginnend coach of trainer, je hebt cursussen gedaan, opleidingen gevolgd en je staat op het punt om NU ECHT te beginnen. Met een beetje koud watervrees én de vraag hoe je je eigen chocola gaat maken van alles wat je geleerd hebt, ga je op avontuur. Ontdek en ontwikkel je eigen(wijze) werkvorm, workshop of training.

Tijdreizen – Individueel traject
Ben je benieuwd wat de toekomst voor jou in petto heeft? En wat zou je allemaal doen als je terug kon reizen in de tijd? Ontdek hoe tijdreizen jou kan helpen om het verleden te helen, heldere doelen te stellen en een mooie toekomst voor jezelf te manifesteren.

Je eigen kinderworkshop – individueel traject
Je hebt een pedagogische opleiding gedaan en je hebt de wens om in de toekomst te gaan ondernemen. Het lijkt je leuk om leerzame kinderworkshops te organiseren aan de hand van een kant en klaar concept.